Latest topics
» Help with trigger_usescript
Thu Sep 22, 2016 8:16 am by flanagon

» New Lugormod U# (Windows + Linux)
Thu Sep 22, 2016 7:03 am by Ufo

» Single Round Team Quest
Thu Jul 23, 2015 10:39 pm by agent6141

» iobject terminal
Thu Sep 25, 2014 2:39 pm by flanagon

» Usefull Downloads
Thu Aug 07, 2014 12:35 am by Kimmeh

» Television
Thu Jan 09, 2014 2:25 am by Mr. Swister

» Lugormod U# on server
Wed Jan 08, 2014 11:08 pm by Shadow

» Teleporter with effects
Thu Jan 02, 2014 5:51 am by Pierry

» Some possibly useful addons
Thu Jan 02, 2014 5:50 am by Pierry


Adding teleporter doesn't work

View previous topic View next topic Go down

Adding teleporter doesn't work

Post by Cr0n0s89 on Mon Apr 26, 2010 10:27 am

I place the teleporter button and teleport target with the RIGHT commands but still it won't teleport. Does anyone know how come? Sorry for my lack of English

Cr0n0s89
Guest


Back to top Go down

Re: Adding teleporter doesn't work

Post by Zkyo on Mon Apr 26, 2010 12:12 pm

Are you sure that you are setting the target and targetname right? Write down the code you use in a post so i can see what you are doing.

Zkyo
Admin
Admin

Posts : 384
Join date : 2010-03-29
Age : 23
Location : Grand Rapids, Michigan, USA

View user profile http://lugorhelp.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Adding teleporter doesn't work

Post by imp on Tue Apr 27, 2010 11:40 pm

maybe you're forgetting the spawnflags for the button
try using 255 or 97 (both are usable , targetable and it can have a message)

imp
Moderator
Moderator

Posts : 47
Join date : 2010-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Adding teleporter doesn't work

Post by Zkyo on Wed Apr 28, 2010 6:38 am

No, try spawnflags,193. (solid, pressable, does not blow up). Here's an example code.
Code:
/place misc_model_breakable 0 model,map_objects/factory/f_con1,spawnflags,193,target,tele,message,^4To Bar
/place target_teleporter 30 targetname,tele
Or, if you wanted to see the message before you press the button, try placing a trigger_multiple with spawnflags,256 and message,^4To Bar on the ground in front of the button. A good mins/maxs size is 15 15 30 and -15 -15 0.


Last edited by Zkyo on Fri Apr 30, 2010 6:44 am; edited 1 time in total

Zkyo
Admin
Admin

Posts : 384
Join date : 2010-03-29
Age : 23
Location : Grand Rapids, Michigan, USA

View user profile http://lugorhelp.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Adding teleporter doesn't work

Post by imp on Thu Apr 29, 2010 8:50 pm

no? like if that was a matter for usable buttons ._.

imp
Moderator
Moderator

Posts : 47
Join date : 2010-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Adding teleporter doesn't work

Post by Zkyo on Fri Apr 30, 2010 6:45 am

255 and 97 are for older versions. It has been replaced with a simpler one lol.

Zkyo
Admin
Admin

Posts : 384
Join date : 2010-03-29
Age : 23
Location : Grand Rapids, Michigan, USA

View user profile http://lugorhelp.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Adding teleporter doesn't work

Post by imp on Fri Apr 30, 2010 2:06 pm

there aren't any real changes on spawnflags
though the latest version of lugormod are very unstable
i miss misc_turretG2 working properly

even in latest versions spawnflags 256 for multiple targeting (trigger_multiple)
works better than 1024

new spawnflags sets sometimes create an infinite loop for server when they get targeted by 10+ entities
causing crashes / deleting worldspawn

imp
Moderator
Moderator

Posts : 47
Join date : 2010-04-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Adding teleporter doesn't work

Post by Zkyo on Sat May 01, 2010 8:40 pm

well, i guess its optional what you choose. I just use 193 as it seemed to make the most sense, and works fine. As for the trigger_multiple, ive always used 256. never tried 1024.

Anyways, cronos89, just use something like the code i posted above. that will work fine.

Zkyo
Admin
Admin

Posts : 384
Join date : 2010-03-29
Age : 23
Location : Grand Rapids, Michigan, USA

View user profile http://lugorhelp.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Adding teleporter doesn't work

Post by Sponsored content Today at 1:16 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum